Strut Bagian

  • OEM Auto Car Spare Parts Chevy Silverado Toyota Control Arm Ball Joint

    OEM Auto Car Spare Parts Chevy Silverado Toyota Control Arm Ball Joint

    Control Arm mangrupikeun unsur transmisi tina sistem gantung mobil. Éta nyambungkeun roda sareng awak sacara fleksibel ngalangkungan pangsi bola atanapi bushing. CV gabungan mindahkeun kakuatan mesin tina transmisi kana setir. U-Joint sadar kana pangiriman kakuatan tina variabel Angle sareng dianggo pikeun ngarobih posisi arah sumbu transmisi.

  • Auto Spare Parts Suspension Strut Mount Coil Spring Dust Cover

    Suku cadang otomatis suspénsi Strut Gunung Coil Spring Debu Cover

    Coil Spring, Strut Mount, Dust Cover, Buffer, sadayana mangrupikeun bagian penting tina strut shock absorber. Résistansi cinyusu tina gantung spring ketat anu dipariksa sareng dikawasa, sareng masing-masing angkatan ngalaksanakeun cek kinerja deformasi permanén. Strut Mount maénkeun aksi panyangga sareng bantalan rotasi kasaimbangan gesit. Debu Cover ngajaga tina permukaan anu nyerep shock tina korosi luar sareng karusakan. Buffer ngirangan pangaruh pikeun mayungan bagian.