Garansi Produk

Jangji Garansi LEACREE

Guncangan LEACREE sareng strut didukung ku garansi 1 taun / 30,000km. Anjeun tiasa mésér kalayan percaya diri.

LEACREE-Warranty-Promise

Kumaha Cara Ngadamel Klaim Jaminan

1. Nalika anu mésér ngadamel klaim garansi pikeun produk Leacree anu rusak, produk kedah diperiksa pikeun ningali naha produk cocog pikeun diganti.
2. Pikeun ngadamel klaim dina jaminan ieu, balikkeun produk anu rusak kana dealer Leacree anu sah pikeun verifikasi sareng bursa. Salin anu sah tina buktina ritel tanggal aslina tina resi pameseran kedah ngiringan klaim jaminan.
3. Upami dibekelan jaminan ieu, produkna bakal diganti ku anu anyar.
4. Klaim jaminan moal dihargaan pikeun produk anu:
a. Anu dipaké, tapi henteu rusak.
b. Dipasang dina aplikasi anu henteu katalog
c. Dibeuli ti distributor Le -ree anu teu sah
d. Anu teu leres dipasang, dirobah atanapi disalahgunakeun;
e. Dipasang dina kendaraan pikeun tujuan komérsial atanapi balap

(Catetan: Garansi ieu dugi ka ngagantian produk anu rusak. Biaya ngaleungitkeun sareng dipasang teu kalebetkeun, sareng karusakan anu teu dihaja sareng akibatna dikaluarkeun dina jaminan ieu, henteu paduli iraha kagagalanna. Garansi ieu teu ngagaduhan nilai kas.)