Kontrol Kualitas

Prosés Kontrol Kualitas dina Situs
● Pamariksaan asup
● Bagian mimiti pamariksaan dina prosés
● Pamariksaan diri ku operator
● Ronda ku pamariksaan dina prosés
● 100% pamariksaan akhir dina jalur
● Pamariksaan kaluar

singleimg

Poin konci Kontrol Kualitas
● Ngolah bahan tabung: concentricity, lemes
● Las: dimensi las, kinerja kakuatan
● kinerja kaamanan: gaya tarik-kaluar rakitan, ciri damping, karakteristik suhu, tés hirup
● Ngadalikeun cét

Key Points of Quality Control

Parabot Tés utami
● Mesin uji bahan universal
● mesin uji Spring
● Tés karasa Rockwell
● Tés kasar
● Mikroskop Metalurgi
● Tés pangaruh dampak pendil
● Tés suhu luhur sareng suhu handap
● Mesin uji durabilitas dobel
● mesin uji burst
● Tés semprot uyah

Major Testing Equipment