Ngeunaan Leacree

Profil Perusahaan

LEACREE Kantor pusatna di Chengdu, Cina

Markas LEACREE ayana di Kota Chengdu, anu parantos janten kota katilu di Cina. Éta ogé kasohor salaku pandas buta imut.

Dina zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional Kota Chengdu, pabrik LEACREE ngagaduhan pabrik anu rapih, R&D sareng fasilitas uji coba jalan langkung ti 100.000 méter pasagi kalayan lokakarya produksi modem sareng sajumlah ageung peralatan canggih tina jalur produksi profesional.

Factory Photo (1)

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman

LEACREE ngahasilkeun rupa-rupa bagian ngagantian aftermarket kalebet assembl strut kumplit, shock absorbers, coil spring, suspénsi udara, suspénsi handap / lift lift sareng kit suspénsi buatan khusus. Produk ieu bakal mulangkeun kendaraan anjeun pikeun kinerja numpak kawas-anyar. 

aboutimg

Di LEACREE, anjeun bakal mendakan sakumpulan jalma anu positip sareng berbakat anu hoyong nyiptakeun produk pangsaéna di dunya anu bakal masihan anjeun kanyamanan nyetir premium sareng kaamanan.
TIM SALES LEACREE

page_aboutimg (4)
team

LEACREE di Amérika Kalér

Dina 2008, Perusahaan LEACREE US didirikeun di Tennesse, AS. Saprak harita, Perusahaan Leacree parantos komitmen ka pasar saham Amérika Kalér sareng nyayogikeun pangrojong palayanan ka sadaya palanggan anu kami hargana.

Foreign team (2)
Foreign team (3)
8b6ddsb2d

LEACREE Global

Salaku produsén ngarah sareng propésional guncangan pasar sareng struts, LEACREE teras-terasan ngembangkeun produk kontrol tunggangan kualitas luhur. Kami gaduh palanggan anu langkung satia di panjuru dunya sareng mérek LEACREE parantos janten sinonim pikeun nyetir aman, nyaman sareng tiasa dikendali pikeun pamilik kendaraan. 

Kami reueus ngalayanan 50 nagara sareng ngitung. Distributor kami nutupan dunya.

Leacree-Global3
Leacree-Global2
Leacree-Global

Kalayan sababaraha gudang distribusi di Asia, Amérika Kalér sareng Éropa, kami ngagaduhan bagian anu leres anu anjeun peryogikeun!