Sertifikasi

LEACREE Sertifikasi

Sistem manajemen LEACREE parantos disahkeun ku sistem manajemen kualitas internasional ISO 9001 / IATF 16949. LEACREE parantos ngalamar langkung ti 100 patén sareng kéngingkeun hak-hak téknologi sareng kapentingan anu ngagaduhan hak-hak intelektual mandiri.

  • IATF 16949 2016

    IATF 16949 2016

  • ISO 9001:2015

    ISO 9001: 2015

  • America

    Amérika

  • Australian

    Urang Australi

  • Costa Rica

    Kosta Rika

  • Egypt

    Mesir

  • England

    Inggris

  • Russia

    Rusia

  • Germany

    Jérman

  • Turkey

    kalkun

  • Patent Certificate

    Sértipikat Patén

  • Patent Certificate

    Sértipikat Patén