Mercedes Benz

  • Car Parts Air Suspension Strut for Mercedes-Benz W164 W221

    Bagian Mobil Suspénsi Udara Strut pikeun Mercedes-Benz W164 W221

    Gantung Air LEACREE pikeun Mercedes-Benz BWM AUDI diwangun ku karét sareng kantong plastik anu awét pisan. Kantongna diembungkeun pikeun tekenan anu tepat pikeun niru babandingan komprési tina cinyusu coil tradisional. Produk gantung udara malikkeun jangkungna tunggang, stabilitas, sareng kontrol sapertos produk konvensional coil spring berbasis LEACREE tapi ku manpaatna nambihan kamampuan ngaluyukeun caket-henteu wates sareng kamampuan leveling beban.