AUDI

  • Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI A8 Q7

    Suspénsi Hareup Héjo Spring Shock Absorber pikeun AUDI A8 Q7

    Gantung Air LEACREE pikeun AUDI BMW Land Rover diwangun ku karét sareng kantong plastik anu awét pisan. Kantongna diembungkeun pikeun tekenan anu tepat pikeun niru babandingan komprési tina cinyusu coil tradisional. Produk gantung udara malikkeun jangkungna tunggang, stabilitas, sareng kontrol sapertos produk konvensional coil spring berbasis LEACREE tapi ku manpaatna nambihan kamampuan ngaluyukeun caket-henteu wates sareng kamampuan leveling beban.