Brand Leacree

Leacree Brand

ASAL OF LEACREE

Huruf LEACREE mangrupikeun kecap majemuk tina Anjog sareng Nyiptakeun. Éta nunjukkeun sikep Brand "ngarah sareng ngabaru".

Konsép OF LEACREE

LEACREE parantos ngiringan ideu pamekaran perusahaan "Kualitas Mimiti, Inovasi Téknologi, Kapuasan Palanggan" pikeun kalibet dina panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng pamasaran guncangan kendaraan bermotor anu saé & strut sareng produk gantung anu sanés.

MISI URANG

Salaku produsén gantung otomotif ISO9001 / IATF 16949, LEACREE teras-terasan nambihan sareng ngalegaan lini produk sareng cakupan kami. Samentawis éta, kami parantos ngahaturkeun tanaga dina ngembangkeun sareng ngamajukeun gantung suspénsi téknologi sareng kualitas luhur pikeun ningkatkeun pangalaman tunggangan pamilik kendaraan global. 

BUDAYA DARI LEACREE

Budaya "Anjog, Nyiptakeun, Kajujuran sareng Win-Win" mangrupikeun jiwa tina mérek LEACREE, anu mangrupikeun kakuatan pikeun pangembangan berkelanjutan perusahaan.

Anjog

Sikep "Anjog" ngajantenkeun LEACREE salawasna aya dina peringkat payuneun guncangan aftermarket & struts ku ngamangpaatkeun téknologi unggulan sareng alat canggih.

Kacipta

LEACREE teras-terasan ngudag inovasi dina téknologi, palayanan, manajemén, penjualan sareng tetep ningkatkeun kualitas produk. Dina raraga ngembangkeun produk kinerja numpak anu langkung maju, nyaman, ramah lingkungan sareng aman, LEACREE parantos ngadegkeun sababaraha pusat aplikasi R&D aplikasi téknologi kalayan lembaga riset ilmiah anu kawéntar sareng paguron luhur di Cina sareng luar negeri

Kajujuran

Kalayan harga transparan, kualitas unggul, jaminan kualitas, bebas hariwang saatos dijual, LEACREE ngawula ka palanggan kami kalayan sepenuh hati.

Win-win

LEACREE salawasna komitmen pikeun ngahontal hasil win-win sareng pangguna akhir, konsumén sareng supplier.