Sajarah Leacree

  • 1998
    Perusahaan didirikeun
  • 2007
    Pabrik Leacree didirikeun
  • 2008
    Mérek Leacree didaptarkeun di langkung ti 30 nagara di sakumna dunya
  • 2009
    Siapkeun pusat distribusi sareng cabang penyimpanan di Tennesse, AS
  • 2010
    LEACREE kéngingkeun Sertifikasi DQS ISO / TS 16949: 2009 dina rarancang sareng ngadamel shock absorber sareng cabang-cabang sareng kantor di langkung ti 10 kota di Cina
  • 2011
    Janten suplai OES anu disatujuan pikeun Toyota (Éropa) sareng Chrysler pikeun pasar AS
  • 2012
    Ngalegaan pabrik anyar langkung ti 100.000 méter pasagi kalayan lokakarya produksi modéren sareng sajumlah ageung alat-alat canggih
  • 2015
    LEACREE kéngingkeun Sértipikat DEKRA ISO / TS 16949: 2009 sareng ngawangun pusat P&P téknologi sareng Sichuan University of Technology
  • 2016
    Gudang peuntas laut Inggris didirikan
  • 2017
    Ngalegaan saluran penjualan énggal dina platform B2B & B2C
  • 2018
    LEACREE kéngingkeun ISO 9001: 2015 sareng IATF 16949: 2016 sertipikasi dina desain shock absorber sareng pabrik
  • 2020
    Teknologi Valve Anyar dilarapkeun kana lini produk kami