BMW

  • Auto Parts Air Suspension Car Shock Absorber for BMW E53 E65 E66

    Suku Cadang Mobil Air Suspension Car Shock Absorber pikeun BMW E53 E65 E66

    Gantung Air LEACREE diwangun ku karét sareng kantong plastik anu awét pisan. Kantongna diembungkeun pikeun tekenan anu tepat pikeun niru babandingan komprési tina cinyusu coil tradisional. Produk gantung udara malikkeun jangkungna tunggang, stabilitas, sareng kontrol sapertos produk konvensional coil spring berbasis LEACREE tapi ku manpaatna nambihan kamampuan ngaluyukeun caket-henteu wates sareng kamampuan leveling beban.