Rear Air Spring ka Coil Spring Konversi Kit pikeun BMW X5

Pedaran pondok:

Kit konvérsi spring coil dirancang sacara éksklusif pikeun ngagentos gantung hawa. Kit konvérsi ngarobah konpérénsi hawa janten kombinasi spring / strut coil anu langkung dipercaya. Kit spring coil tos dipasang sareng siap dipasang, ngaleungitkeun kabutuhan panggunaan kompresor spring bahaya. Henteu diperyogikeun alat khusus.

Unggal kit konvérsi kalebet komponén penting anu diperyogikeun pikeun ngagentos sumber cai sapertos sumber cai coil anu berkualitas sareng perangkat keras anu dipasang.


Detil Produk

Tanda Produk

singlag

Fitur:

1. Antarbeungeut anu sami, gampang dipasang
2. Langkung dipercaya sareng stabil
3. Ngurangan résiko kagagalan airbag (ngarah kana jangkungna kandaraan anu langkung handap)
4. kinerja tinggi ku harga kalapa, pisan ngirangan biaya perawatan

Spésifikasi:

PNgaran seni Rear Air Spring ka Coil Spring Kit Konversi
Applikasi BMW X5
Mangtaun-taun 2007-2013
Posisi spring coil tukang
Warranty 1 taun
Pakkage sakumaha customer diperlukeun

Nyarankeun Hot Sale Air kana Coil Spring Konversi Kit

singliemg (1) singliemg (4) singliemg (2) singliemg (3)

Kontrol Kualitas:

LEACREE mastikeun ngalaksanakeun operasi sistem kualitas ISO9001 / IATF 16949 sareng nganggo fasilitas uji coba canggih sareng tés rékayasa pikeun mastikeun produk urang tiasa atanapi ngaleuwihan spésifikasi OE. Sareng produk énggal kedah dimuat dina mobil kanggo uji jalan.

Langkung Aplikasi:

Salaku pamasok OE sareng pasar panjuru sadunya, LEACREE nyayogikeun seueur bagian gantung otomotif, ngalangkungan sababaraha jinis modél kendaraan sapertos Mobil Korea, Mobil Jepang, Mobil Amérika, Mobil Éropa sareng Mobil Cina. Merk kami sinonim sareng nyetir aman, nyaman sareng tiasa dikontrol pikeun pamilik kendaraan. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan spring air tocoil spring kit kit atanapi bagian gantung anu sanés, punten kersa ngahubungi kami.

sagoisdhu89


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami