Ngaronjatkeun Téhnologi

LEACREE Ditingkatkeun klep Téhnologi

LEACREE-Enhanced-Valve-Upgraded-Technology

Dina raraga ningkatkeun kanyamanan numpak anjeun, pangalaman lemes sareng nyetir, LEACREE ngaluarkeun guncangan & struts kalayan sistem klep ningkat. Kami janji anjeun bakal ngaraos bédana.

Naon Téhnologi Ditingkatkeun Valve Ditingkatkeun?

Sorotan Téknologi

  • Saimbang kaku unggal sistem klep tina nyerep shock
  • Ngarobih parameter tina klep shutoff sareng kaku tina klep aliran ku ngaoptimalkeun struktur piston
  • Pamulihan anu langkung épisién pikeun nyerep shock kendaraan dina kaayaan geter frékuénsi ékspéksi gancang
  • Nguatkeun kakuatan damping dina dasar kendaraan aslina

Fitur Produk 

  • Penampilan aslina, jangkungna numpak aslina
  • Ngurangan geter frékuénsi luhur, ningkatkeun stabilitas
  • Ningkatkeun kanyamanan numpak sareng penanganan
  • Ningkatkeun kinerja setir sareng ngerem

Tés Profesional

Kami nganggo sistem uji coba pikeun nguji kurva spéktrum kakuatan nyerep kejutan tina nyerep shock payun Corolla kalayan sistem klep normal sareng sistem klep ningkat. Hasil tés nunjukkeun yén nyerep shock kalayan sistem klep ningkat langkung épéktip dina neken getaran frékuénsi luhur.

Professional Testing  (2)
Professional Testing  (1)

Kami masang peredam kejutan sareng perakitan spring sareng sistem klep normal sareng sistem klep ningkat pikeun uji. Tempatkeun 500ml cai beureum dina cangkir ukur sacara horisontal di tukang mobil, sareng paskeun nabrak laju dina kecepatan 5km / jam. Jangkungna cai anu ngocok dina cangkir pangukuran kandaraan anu dilengkepan panyerepan shock klep normal tiasa dugi ka 600ml, sareng frékuénsi geter sakitar 1.5HZ; sedengkeun jangkungna oyag tina cai dina kendaraan dilengkepan shock shock diserep dugi ka 550ml, sareng frekuensi geter na 1HZ.
Éta nunjukkeun yén kendaraan anu dilengkepan panyerepan kejutan anu ditingkatkeun gaduh kirang geter nalika ngalirkeun bantalan laju sareng jalan anu raheut, langkung lancar, sareng gaduh panyamanan sareng penanganan anu langkung saé.

Gambar jangkungna cai anu maksimum oyag dina gelas ukur pikeun kendaraan kalayan nyerep shock sistem klep ningkat sareng nyerep shock sistem klep sapertos gambar:

pageimg

Garis produk LEACREE bakal ngadopsi téknologi ditingkatkeun klep ditingkatkeun panganyarna, henteu ngan ukur nyerep shock sareng majelis strut lengkep, tapi ogé bagian suspénsi anu disesuaikan.

Technology-Upgrade