P&P

LEACREE gaduh tim R&D anu propésional sareng dididik. Sababaraha insinyur téknis gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina panilitian sareng ngembangkeun sistem gantung otomotif.

page_rd

Salaku tambahan, perusahaan urang rutin ngayakeun rapat pelatihan R&D.

pageimg

Anu langkung penting, LEACREE kerjasama sareng paguron luhur domestik anu terkenal dina panilitian sareng pamekaran téknologi gantung, sapertos Beijing Institute of Technology, Sichuan University Jinjiang College sareng Xihua Universitasy

pageimg (2)

Saatos usaha 15 taun, urang parantos hasil ngembangkeun langkung ti 3000 barang kendaraan, ngaliput mobil panumpang, SUV, Off-road, kendaraan komersial, pikap, truk lampu sareng sababaraha kendaraan militér sareng kendaraan khusus.

ageimg