//cdn.globalso.com/leacree/c366de26.jpg
//cdn.globalso.com/leacree/41e7f034.jpg
//cdn.globalso.com/leacree/1fedaf932.jpg

Aplikasi

Leacree ngahasilkeun rupa-rupa nyerep shock, struts sareng bagian ngagantian gantung pikeun kendaraan sapertos dihandap.

  • Passenger Vehicles

    Kandaraan Panumpang

  • Commercial Vehicles & <br>Special Vehicles

    Kandaraan Komérsial &
    Kandaraan Husus

  • 4*4 Off Road Vehicles 

    4 * 4 Pareum Jalan Kandaraan 

  • Sports Vehicles

    Kandaraan Olahraga

tentang Kami

ngalanggan
content_img

ISO9001 / IATF16949 Certified

Produk unggulan

LEACREE museur kana kendaraan anu ngalangkungan rakitan strut, nyerep guncangan, sumber cai coil, sareng produk suspénsi udara pikeun kendaraan panumpang populér anu nutupan mobil Asia, mobil Amérika sareng mobil Éropa.

Tingali sadayana katalog

Produk Tembongkeun

COMPLETE STRUT ASSEMBLY

PERHATOSAN STRUTÉS LENGKAP

ELECTRONIC STRUT ASSEMBLY

PERHATOSAN Éléktronika éléktronik

OFF ROAD SUSPENSION

SUSPENSION JALAN

AIR SUSPENSION

SUSPENSI hawa

SHOCK ABSORBER

NGABARAKAKKEUN

RAISED HEIGHT  SUSPENSION KIT

NGADANGKEUN KITUNG KESING jangkung

SPORT SUSPENSION

SUSPENSI SUKAN

AIR TO STRUT CONVERSION KIT

Hawa Pikeun Ngaleungitkeun Kit Konversi

COIL SPRING CONVERSION KIT

COIL SPRING CONVERSION KIT

Ninggalkeun pesen.

ULASAN PELANGGAN

Tingali naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan produk sareng jasa kami

Wholesaler in Germany

Grosir di Jérman

"Kalayan dukungan anjeun, bahkan dina taun pandemi, urang tiasa ningali deui dina taun bisnis anu suksés. Babarengan kami ngahontal hal-hal hébat, sareng kami hoyong ngahaturkeun nuhun khusus pikeun éta ”

Distributor in USA

Distributor di Amérika Serikat

"Hatur nuhun pikeun perawatan pelanggan anu hébat sareng jasa anjeun."

LEACREE End User

LEACREE Pamaké Ahir

"Bentang 5 ngan henteu cekap ...
Gantungna raoseun pas sareng sampurna. ”

Naon anu ngajantenkeun LEACREE OUTSTANDING DI AFTERMARKET?

Creative Technology

Téknologi Kreatif

Sikep "Anjog sareng berinovasi" ngajantenkeun LEACREE teras-terasan dina téknologi gantung. Dina raraga nyayogikeun pangalaman nyetir anu optimal pikeun pamilik mobil, guncangan LEACREE sareng strut ditingkatkeun ku sistem klep ningkat.

Customized Service

Service ngaropéa

Kit gantung aftermarket khusus mangrupikeun kakhususan kami. Kami parantos ngembangkeun bagian gantung olahraga sareng bagian gantung di luar jalan. Naha anjeun milari turun atanapi angkat mobil anjeun atanapi SUV, urang tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.

Road Tests

Tés Jalan

Pikeun mastikeun produk gantung urang ngagaduhan kaamanan maksimum, kanyamanan sareng pas pisan kana kendaraan, produk énggal urang kedah dimuat dina mobil kanggo uji jalan. Ngan saatos lulus tés, bagian gantung kami diijinkeun pikeun ngajual di pasar luar.

Warta

Naha kendaraan kuring kedah dijajarkeun saatos gaganti gaganti? 

Leres, kami nyarankeun anjeun ngalakukeun alignment nalika anjeun ngaganti strut atanapi ngalakukeun padamelan utama pikeun gantung payun. Kusabab panyabutan strut sareng pamasangan ngagaduhan pangaruh langsung kana setting kamer sareng kastor ...

Turunkeun Jangkungna Kandaraan anjeun, Sanés Standar Anjeun

Kumaha carana ngajantenkeun mobil anjeun katingali sportif tibatan ngagaleuh mobil anyar sadayana? Nya, jawaban na nyaéta ngarobih kit gantung olahraga pikeun mobil anjeun. Kusabab kinerja-disetir atanapi sp ...

Mode Gagal Utama Shock Absorber

1.Bocor Minyak: Salami siklus hirup, peredam ningali atanapi ngalir kaluar minyak tina interiorna nalika kaayaan statis atanapi damel. 2. gagal: Anu nyerep shock kaleungitan fungsi utami nalika ...

Ngalenyepan Shock atanapi Assembly Strut Lengkap?

Ayeuna dina kendaraan saatos guncangan sareng pasar bagian ngagantian struts, lengkep Strut sareng Shock Absorber duanana populér. Nalika kedah ngagentos guncangan kendaraan, kumaha milih? Ieu sababaraha tips: St ...

Kunaon Mobil Abdi Peryogi Nyerep

A: Serap kejutan damel disisi cinyusu pikeun ngirangan pangaruh nabrak sareng potholes. Sanaos cinyusu sacara teknis nyerep pangaruhna, éta mangrupikeun panyerepan kejutan anu ngadukung cinyusu ku ...