Kunaon Mobil Abdi Peryogi Nyerep

A: Serap kejutan damel disisi cinyusu pikeun ngirangan pangaruh nabrak sareng potholes. Sanaos cinyusu sacara teknis nyerep pangaruhna, éta mangrupikeun panyerepan kejutan anu ngadukung cinyusu ku ngirangan gerak aranjeunna.

Shock-absorbers-work-alongside-the-springs-to-reduce-the-impact-of-bumps-and-potholes.-Even-though-the-springs-technically-absorb-the-impact,-it-is-the-shock-absorbers-which-support-the-springs-by-reducing-their-motion.

Kalayan panyerep shock LEACREE sareng perakitan spring, kendaraanna henteu bouncing luhur sareng ka handap sapertos gélo saatos anjeun nyetir.

Punten ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan guncangan mobil sareng strut.   
E-mail: info@leacree.com


Waktos Post: Jul-28-2021