Ngalenyepan Shock atanapi Assembly Strut Lengkap?

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (2)
Ayeuna dina kendaraan saatos guncangan sareng pasar bagian ngagantian struts, lengkep Strut sareng Shock Absorber duanana populér. Nalika kedah ngagentos guncangan kendaraan, kumaha milih? Ieu sababaraha tips:

Strut sareng shock sami pisan fungsina tapi béda pisan dina desain. Padamelan duanana nyaéta ngendalikeun gerak spring anu kaleuleuwihi; Nanging, strut ogé mangrupikeun komponén strukturna dina gantungna. Struts tiasa ngagentos dua atanapi tilu komponén gantung konvensional sareng sering dianggo salaku titik pangsi kanggo setir sareng ngarobih posisi roda pikeun tujuan alignment. Sacara umum, urang nguping aya ngagantian panyerepan kejutan atanapi pereda. Éta ngan ukur ngagentos nyerep shock atanapi strut bulistir sacara pisah sareng masih nganggo spring coil, gunung, buffer, sareng bagian strut anu sanés. Tapi, éta bakal ngakibatkeun masalah sapertos atenuasi élastisitas cinyusu, ningkat sepuh, deformasi panyangga tina kaleuleuwih teuing pikeun mangaruhan umur nyerep kejutan anyar ogé nyetir anu raoseun anjeun. Akhirna, anjeun kedah langsung ngagentos bagian-bagian éta. Strut lengkep diwangun ku nyerep shock, spring coil, mount, buffer sareng sadaya bagian anu aya hubunganana pikeun ngahankeun jangkungna tunggang asli, kendali, sareng kamampuan kontrol hiji waktos.

Tips: Entong netep ngan ukur ngagentos strut bulistir anu tiasa ngakibatkeun jangkungna tunggang gunung sareng masalah setir di jalan.

Prosés Pamasangan
Nyerepkeun shock (Strut Bare) 

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (4)

1. Cirian kacang dina gunung luhur sateuacan dibongkar dina urutan masang strut énggal dina posisi anu leres.
2. Ngaleungitkeun strut lengkep.
3. Ngaleungitkeun strut lengkep ku mesin cinyusu khusus sareng tandaan komponén nalika dibongkar supados dipasang deui dina posisi anu leres, atanapi pamasangan anu salah bakal nyababkeun robih gaya atanapi noise.
4. Ganti strut lami.
5. Pariksa bagian-bagian anu sanésna: Parios naha bantalanana teu pati fleksibel atanapi rusak ku sédimén, naha bemper, boot kit sareng isolator rusak. Upami bantalanna rusak atanapi rusak, punten ngagentos anu énggal, atanapi éta bakal mangaruhan kahirupan strut atanapi nyababkeun noise.
6. Pasangan lengkep Strut: Mimiti, ulah pencét atanapi jepitan rod péston ku obyék atos nalika dirakit ngiringan ngarusak batang batang piston sareng nyababkeun kabocoran. Kadua, pastikeun sadaya komponén dina posisi anu leres nyingkahan noise.
7. Pasang strut lengkep dina mobil.

Struts lengkep

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (1)

Anjeun tiasa ngamimitian ngaganti ukur tina léngkah kagenep di luhur. Janten mangrupikeun solusi sadayana-kanggo-hiji pikeun instalasi lengkep, langkung gampang sareng gancang.

Kauntungan sareng Kalemahan

  Kauntungans Ngarugikeuns
Struts bulistir 1. Ngan sakedik langkung mirah tibatan struts lengkep. 1. Instalasi Waktos Ngonsumsi:  Peryogi langkung ti hiji jam kanggo dipasang.
2. Ukur ngaganti strut, sareng henteu ngagentos bagian sanés dina hiji waktos (Mungkin bagian sanés sapertos bagian karét ogé henteu aya dina performa sareng stabilitas anu saé).
Struts lengkep 1. Sagala-Dina-Hiji Solusi: A struts lengkep ngagentos strut, spring sareng bagian anu aya dina waktos anu sami.
2. Nyimpen Waktos Masang: 20-30 menit hemat per strut.
3. Stabilitas Langkung Alus: Stabilitas anu saé tiasa ngabantosan kandaraan langkung lami.
Ngan ukur sakedik mahal tibatan strutés bulistir.

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (3)


Waktos Post: Jul-11-2021