Mode Gagal Utama Shock Absorber

Main Failure Mode of Shock Absorber

1.Bocor Minyak: Salami siklus hirup, peredam ningali atanapi ngalir kaluar minyak tina interiorna nalika kaayaan statis atanapi damel.

2. gagal: The nyerep shock kaleungitan fungsi utamina salami waktos hirup, biasana leungitna kakuatan damping tina peredam ngaleuwihan 40% tina kakuatan damping dipeunteun salami kahirupan jasa.

3. Sora Abnormal: Salila hirup damper, sora henteu normal dihasilkeun ku gangguan bagian nalika prosés damel (sora gesekan dihasilkeun nalika minyak damping ngalir ngaliwatan sistem klep henteu normal).


Waktos Post: Jul-11-2021