Turunkeun Jangkungna Kandaraan anjeun, Sanés Standar Anjeun

Kumaha carana ngajantenkeun mobil anjeun katingali sportif tibatan ngagaleuh mobil anyar sadayana? Nya, jawaban na nyaéta ngarobih kit gantung olahraga pikeun mobil anjeun.

Kusabab mobil anu disetir atanapi kinerja sering janten mahal sareng mobil-mobil ieu henteu cocog pikeun jalma anu ngagaduhan murangkalih sareng kulawarga, urang nyarankeun LEACREE Sports Downpension Kit, anu bakal ngajantenkeun SUV anjeun ayeuna, sedan, atanapi hatchback katingali sportif. Anjeun bahkan henteu kedah ngagentos bagian gantung anu sanés pikeun kustomisasi sapertos kitu. Pakakas ieu kalebet rakitan strut lengkep payun, panyerep shock deui sareng spring (sababaraha modél strut pikeun sisi tukang).

Tulisan ieu ngeunaan carita pamasangan kit nurunkeun gantung olahraga LEACREE pikeun Honda Civic. Turunkeun jangkungna kendaraan anjeun, sanés standar anjeun.

Not Your Standards (2)
Not Your Standards (1)

(Majelis gantung olahraga rakitan)

Lower Your Vehicle Height (2)
Lower Your Vehicle Height (1)

(Rét shock sareng spring coil)

Kandaraan anu diturunkeun sacara leres henteu ngan ukur katingali langkung saé, tapi ogé bakal nurunkeun pusat gravitasi pikeun ningkatna ciri penanganan, nyayogikeun jalan anu langkung saé, sareng ngirangan gulung awak anu kaleuleuwihi.


Waktos Post: Jul-11-2021