Naha kendaraan kuring kedah dijajarkeun saatos gaganti gaganti? 

Leres, kami nyarankeun anjeun ngalakukeun alignment nalika anjeun ngaganti strut atanapi ngalakukeun padamelan utama pikeun gantung payun. Kusabab panyabutan strut sareng pamasangan pangaruh langsung kana setting kamer sareng kastor, anu berpotensi ngarobih posisi korsi ban.

newsimg

Upami anjeun henteu tiasa dijadwalkeun saatos ngaganti rakitan struts, éta tiasa nyababkeun sababaraha masalah sapertos ban ban dini, bantalan usang sareng bagian suspensi roda anu sanés.

Sareng punten dicatet yén alignment henteu ngan diperyogikeun saatos gaganti strut. Upami anjeun sacara rutin nyetir di jalan anu dituruban pothole atanapi pencét curbs, langkung saé anjeun diperhatoskeun alignment roda anjeun taunan.


Waktos Post: Jul-11-2021