Suspénsi Hareup Héjo Spring Shock Absorber pikeun AUDI A8 Q7

Pedaran pondok:

Gantung Air LEACREE pikeun AUDI BMW Land Rover diwangun ku karét sareng kantong plastik anu awét pisan. Kantongna diembungkeun pikeun tekenan anu tepat pikeun niru babandingan komprési tina cinyusu coil tradisional. Produk gantung udara malikkeun jangkungna tunggang, stabilitas, sareng kontrol sapertos produk konvensional coil spring berbasis LEACREE tapi ku manpaatna nambihan kamampuan ngaluyukeun caket-henteu wates sareng kamampuan leveling beban.


Detil Produk

Tanda Produk

Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI

Fitur:

  • Karakteristik koefisien élastisitas saléngkah-léngkah tiasa ngajaga dasi bumi anu hadé dina taneuh anu henteu rata. Ieu fitur sesah. Sedengkeun fitur lemesna ogé diperyogikeun dina spall sareng ground bump pikeun ningkatkeun kanyamanan nyetir. Maka istighfar anu paling ageung tina cinyusu nyaéta ngagabungkeun adhesion darat sareng kenyamanan nyetir.
  • Klep solenoid tiasa nyaluyukeun peredam pikeun minuhan taneuh sareng koefisien élastisitas anu béda, pikeun ngagentoskeun geter sareng ngajaga nyetir anu saluyu.
  • Diimpor karét alam kualitas luhur sareng kabel spésifikasi tinggi pikeun ngajaga kasalametan sareng daya tahan.
  • Ngadopsi silinder presisi tinggi, minyak kualitas luhur pikeun mastikeun katahanan sareng kahirupan siklus.
  • Struktur tabung ganda ku nitrogén tekanan rendah tiasa ningkatkeun kinerja nyetir.
  • Pangobatan panyalindungan permukaan anticorrosion jangka panjang. (BÉRÉT ATAU PINJAMAN WARNA).
  • Kisaran ngagunakeun suhu -20 ℃ ~ 80 ℃ atanapi salaku sarat konsumén.
  • Thread disambungkeun kana awak, aci dihubungkeun sareng posisi ban.

singleimg

Nyarankeun OE gantung hawa pikeun modél AUDI

LEACREE No.

MODEL

APLIKASI MOBIL

TAUN

LOKASI

OE

601000039

AUDI

A8 D3 (4E)

2002-2010

Hareup Hareup

4E0616040AF

601000049

AUDI

A8 D3 (4E)

2002-2010

Hareup Kénca

4E0616039AF

601000219

AUDI

A8 D4

2010-2015

Hareupeun

4H0616039D
4H0616039T

601000019

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 unggal7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

Hareup Hareup

7L8616040D

601000029

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 unggal7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

Hareup Kénca

7L8616039D

601000229

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 unggal7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

Leres pisan

7L8616020D

601000239

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 unggal7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

Kénca nyata

7L8616019D

601000249

AUDI

AUDI Q7
PORSCHE CAYENNE
VW TOUAREG

2011-

Hareup Hareup

7P6616040N

601000259

AUDI

AUDI Q7
PORSCHE CAYENNE
VW TOUAREG

2011-

Hareup Kénca

7P6616039N

Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (2)
Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (1)
Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (4)
Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (3)

Langkung Aplikasi:

Salaku pabrikan Cina ISO9001 / IATF16949 anu disertakeun pikeun produk gantung kualitas tinggi, LEACREE fokus kana kendaraan anu majelis strut, penyerap guncangan, spring coil, sareng produk suspénsi hawa pikeun kendaraan panumpang anu kawéntar anu nutupan mobil Asia, mobil Amérika sareng mobil Éropa. Produk ieu dirarancang kalayan téknologi canggih pikeun masihan anjeun kanyamanan nyetir premium.
Kami masih ngembangkeun langkung seueur modél pikeun nyayogikeun palanggan anu kami hargana kalayan cakupan anu ditangtoskeun anu diperyogikeun.

singliemg2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami