Cina Auto Car Sports Suspension Shock Absorber Kit pikeun Volkswagen Golf Passat

Pedaran pondok:

Dibandingkeun sareng nyerep shock shock sareng perakitan strut lengkep, LEACREE Sports Suspension Lowering Kit ngagaduhan kaunggulan nyaluyukeun jangkungna kendaraan sareng ngamaksimalkeun kanyamanan penanganan kendaraan, pamilik mobil bakal ngagaduhan kendali kana kendaraan.


Detil Produk

Tanda Produk

Sorotan Téknologi:

Dumasar kana mobil aslina, ku ngirangan jangkungna cinyusu pikeun ngahontal tujuan ngirangan jangkungna awak kendaraan (sakitar 30-40mm) sareng ningkatkeun stabilitas kendaraan.
Teu kedah ngagentos bagian gantung anu sanés sapertos rod penghubung.

Technology-Highlights

Ngaronjatkeun Kinerja

1. Ngagunakeun performa tinggi shock shock absorber :
Kalayan anti-foaming sareng viskositas anu langkung saé pikeun mastikeun stabilitas kakuatan peredam kejutan nalika dianggo.

2. Sistem klep dikawasa langkung tepat :
Kalayan kakuatan damping anu langkung ageung sareng kontrol anu langkung pas.

3. Sagala-Dina-Hiji solusi gantung:
Ngagunakeun majelis anu ngahijikeun panyerepan shock, cinyusu, gunung luhur, sareng bantalan pikeun nyingkahan rasa teu aman sareng kasalahan anu disababkeun ku perakitan pembongkaran, ngahémat waktos.

imgsijg6sdgg

Spésifikasi:

Bagian Ngaran Mobil Nyepetkeun Shock Absorber
Kandaraan Kandaraan Volkswagen Golf Passat
Panempatan dina Kandaraan: Kénca payun / katuhu, kénca / katuhu
Kit Kalebet Majelis strut lengkep payun, nyerep shock tukang sareng spring (sababaraha model strut kanggo sisi tukang)
Pakkage Kotak warna LEACREE atanapi sakumaha diperlukeun konsumén
Garansi 1 Taun

Nyarankeun olahraga gantung nurunkeun kit pikeun modél VW:

Mobil Modél  Taun Jumlah Chassis Mesin
Golf 2014-2018 BN1 1.6
Golf 2019- MQB 1.4T
CC 2010-2018 990/991 1.8T / 2.0T
LAVIDA
BORA
2008.06-2018 2001.01-2016 A4 \ A4 (1J) 1.4T / 1.6L
Passat
Sagitar
MAGOTAN
2011-2016 2006-2011 2007-2016 B7 (3C) 1.4T / 1.8T / 2.0T
Golf6 2009-2014 1.4T / 2.0T
Jetta 2012-2019 A05 + 1.4L / 1.6L / 1.5

Instalasi Carita ngeunaan Gantung Olahraga LEACREE

Installation Story of LEACREE Sports Suspension

Langkung Aplikasi

Salaku produsén anu ngarah sareng propésional bagian gantung pasar purna jual, LEACREE nawiskeun solusi gantung sadayana-kanggo-kanggo kendaraan panumpang sareng tiasa ngarobih nyerep kejutan pikeun kendaraan di luar jalan pikeun nyumponan kabutuhan konsumén.

Advantages of LEACREE car shock

Upami anjeun gaduh panilitian ngeunaan urang gantung olahraga panyerep shock sareng strut nurunkeun kit, punten kersa ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami