Majelis Spring Shock Absorber Coil Spring pikeun Chrysler Town & Country

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pidéo produk

Majelis Leacree Strut Coil Spring Assemblies direkayasa pikeun mulangkeun kendali aslina, kamampuan nanganan sareng kontrol.
Sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngagantian strut dina hiji, rakitan lengkep langkung gampang sareng gancang dipasang tibatan strut tradisional. Henteu diperyogikeun kompresor spring.
Salaku pabrik Cina bagian bagian gantung mobil aftermarket, LEACREE nganggo kaayaan pangénggalna prosés manufaktur seni pikeun mastikeun kualitas, bentuk, pas sareng fungsi anu unggul.

singleimg_productsimg (1)

KAUNTUNGAN RUANG LEUNGGULAN DEUI Strut
● Langkung gampang - Déwan strut lengkep langkung gampang sareng langkung gancang dipasang tibatan strut tradisional. Henteu peryogi alat khusus.
● aman - Henteu kedah neken mata cai coil
● SMOOTHER-Ningkatkeun setir, nanganan sareng ngerem pangabisa
● GRATIS-GRATIS- Teu aya kasempetan pikeun bagian anu leungit

Fitur

singleimg_productsimg (3)

Spésifikasi

Ngaran Produk Majelis Spring Shock Absorber Coil Spring
Kandaraan Kandaraan Pikeun Chrysler Town & Country
Panempatan dina Kandaraan: Rear kénca / Katuhu
Bagéan Kalebet Gunung strut luhur preassembled, spring coil, book kit, bumper, spring isolator sareng shock absorber
Pakkage Kotak warna LEACREE atanapi sakumaha diperlukeun konsumén
Garansi 1 Taun
Sertifikasi ISO 9001 / IATF 16949

singleimg_productsimg (4)

Nyarankeun gaganti spring spring coil pikeun modél Chrysler

Pmodél opular

Chrysler

 

Sebring

Kota & Nagara

Voyager

300

PT Cruiser

200

Neon

Concorde

Cirrus

Pacifica

Carita Instalasi:
singleimg_productsimg (4)

Komitmen pikeun Kualitas

LEACREE mastikeun ngalaksanakeun operasi sistem kualitas ISO9001 / IATF 16949 sareng nganggo fasilitas uji coba canggih sareng tés rékayasa pikeun mastikeun produk urang tiasa atanapi ngaleuwihan spésifikasi OE. Sareng produk énggal kedah dimuat dina mobil kanggo uji jalan.

Langkung Aplikasi:
LEACREE nyayogikeun sajumlah lengkep strut gantung mobil pikeun pérsérmarket ngaliput sababaraha jinis modél kendaraan sapertos Mobil Korea, Mobil Jepang, Mobil Amérika, Mobil Éropa sareng Mobil Cina.

singleimg_productsimg (5)

Punten taroskeun ka kami pikeun katalog lengkep nyerep shock struts sareng strut kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami