Ngalenyepan Shock Car Aftermarket pikeun Merkur Village Nissan Quest

Pedaran pondok:

Salaku panyadia Cina tina guncangan mobil sareng struts kalayan pangalaman 15 taun, LEACREE nganggo kaayaan pangénggalna prosés manufaktur seni pikeun mastikeun kualitas, bentuk, pas sareng fungsi anu unggul. Guncangan sareng strut ngagantian kami dirancang pikeun malikeun performa perjalanan aslina kendaraan anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

LEACREE ngagaduhan utamina dua jinis panyerep shock: Mono Tube Shock Absorbers sareng Twin Tube Shock Absorbers.

Auto Parts Suspension Strut Shock Absorber for Volvo C30 S40 V70 S80

Fitur:

  • Rod piston didamel ku waja karbon sedeng. Beungeut luar batang piston diolah ku microcrack chrome.
  • Damper tabung dirobih sareng frékuénsi geter, pikeun ngagentos geter sareng tetep nyetir sacara nyaman.
  • Ngadopsi silinder presisi tinggi, minyak kualitas luhur sareng impor segel pikeun mastikeun katahanan sareng kahirupan siklus.
  • Struktur tabung ganda ku nitrogén tekanan rendah tiasa ningkatkeun kinerja nyetir.
  • Pangobatan panyalindungan permukaan anticorrosion jangka panjang. (BÉRÉT ATAU PINJAMAN WARNA).
  • Kisaran ngagunakeun suhu -20 ℃ ~ 80 ℃.
  • Kaamanan tina nyerep shock ningkat pisan ku panggunaan kakuatan tinggi sareng waja paduan kualitas luhur SAPH440.

Kaunggulan tina mobil LEACREE ngareureuwas:
Rentang Produk lengkep
Ganti kualitas OE
Service sampurna

Advantages of LEACREE car shock

Spésifikasi:

Ngaran Produk Ngalenyepan Shock Car Aftermarket
Kandaraan Kandaraan Pikeun Merkur Désa, Nissan Quest
Panempatan dina Kandaraan: Hareup atanapi Rear
Pakkage Kotak warna LEACREE atanapi sakumaha diperlukeun konsumén
Sertifikasi ISO 9001 / IATF 16949
Garansi 12 bulan

Kontrol Kualitas:

LEACREE mastikeun ngalaksanakeun operasi sistem kualitas ISO9001 / IATF 16949 sareng nganggo fasilitas uji coba canggih sareng tés rékayasa pikeun mastikeun produk urang tiasa atanapi ngaleuwihan spésifikasi OE.
100% tés akhir sareng pamariksaan dina ALL Shock Absorbers.

Quality Control

Nyerep shock suspénsi LEACREE garansi teras struts seueur dianggo pikeun mobil panumpang populér di panjuru dunya sapertos mobil Amérika, mobil Éropa sareng mobil Asia. Mangga kontak kami pikeun katalog nyerep shock lengkep.

singleimg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk